Organizacija rada škole

U Matičnoj školi nastava se odvija u dvije smjene, jutarnjoj i popodnevnoj. Jutarnja smjena počinje u 8,00 sati, a popodnevna u 14,00 sati. Razredna i predmetna nastava su odijeljene po smjenama, odnosno u suprotnim su smjenama koje se izmjenjuju tjedno. Razredi 2.b, 2.d nastavu u poslijepodnevnoj smjeni rade od 12.30 sati. U školi je organiziran produženi boravak za četiri grupe učenika.

Za pet učenika kojima je mjesto stanovanja udaljeno od škole 3 i više kilometra organiziran je prijevoz putem besplatnog mjesečnog pokaza.

Za  učenike od I.- III. razreda organizirano je rano učenje engleskog jezika. U IV., V., VI., VII. i VIII. razredu organizirana je izborna nastava iz talijanskog i njemačkog jezika. Za učenike od I. do IV. razreda i učenike VII. i VIII. razreda organizirana je izborna nastava iz informatike, a za učenike od I. do VIII. razreda izborna nastava iz vjeronauka.

U Područnim školama nastava je organizirana u dvije smjene koje se ne rotiraju. U PO Veli Iž održava se izborna nastava iz njemačkog jezika za učenike od V. do VIII. Razreda, izborna nastava iz vjeronauka i informatike. U PŠ Silba organizirana je izborna nastava iz vjeronauka i informatike a u PŠ Olib izborna nastava iz vjeronauka, informatike i njemačkog jezika.

Skip to content